Videogalleri

Sangeleverne på MGK og deres lærer, Veronica Mortensen, skabte under lockdown i foråret 2020 denne særlige version af Stings "Fragile". Velkommen til Køge Musikskoles videogalleri.
Her kan du opleve elever i alle aldre og på alle niveauer spille og synge, og du kan se præsentationer af instrumenter og undervisning. Her er musik fra Beethoven til Blues, fra sanglege til den sejeste rap.
Videogalleriet er både et kig ind i musikskolen og en virtuel scene, hvor elever fra både musikskolen og MGK kan vise, hvad de er i gang med.
Nogle videoer har eleverne selv optaget derhjemme, nogle er blevet til i musikskolens lokaler, andre er koncertoptagelser og enkelte videoer er mere professionelt producerede musikvideoer.
Idéen til videogalleriet opstod, da det stod klart, at Kyndelmisse i Køge pga. corona-restriktioner ikke kunne gennemføres med offentlige koncerter og anden optræden. For musikskolen betød restriktionerne også, at undervisningen igen måtte foregå online, og en del af videoerne er blevet indspillet under nedlukningen.

Når corona en dag er fortid, lever videogalleriet selvfølgelig videre, så kig forbi en gang imellem og se de nye videoer, der løbende kommer til.

Oplev elever fra Køge Musikskole synge og spille

Om du er 5 eller 25 år, er nybegynder eller talentlinjeelev, spiller jazz, rock, klassisk, pop eller rapper, så er der en plads i Køge Musikskoles videogalleri til DIN video. Her er alle musikskolens elever velkomne til at bidrage, så videogalleriet kan vokse sig stort og mangfoldigt. Nyd de videoer, som er her – og glæd dig til de nye, der kommer.

Undervisning i en online-tid

Videogalleriet er blevet til under vinterens corona-nedlukning, hvor også musikskolens undervisning måtte gå online. Her kan du opleve eksempler på, hvordan musikundervisning kan foregå online og digitalt.

Oplev musikvideoer, minikoncerter og performances med MGK-elever og lærerne

MGK er et 3-årigt musikalsk grundkursus for særligt talentfulde unge musikere i alderen 14 – 25 år. Der findes i alt 8 MGK-centre i Danmark, og MGK Sjælland holder til på Køge Musikskole. Her fordyber MGK-eleverne sig i musikken, og en del af dem fortsætter på videregående musikuddannelser og bliver professionelle musikere. Oplev MGK-elevernes meget forskellige musikvideoer, og husk at holde øje med, hvornår MGK spiller koncert i dit nærområde. Det er et lyt værd. Du kan læse mere om MGK Sjælland på www.mgksjaelland.dk. I denne kategori finder du også videoer med lærere fra Køge Musikskole og MGK Sjælland.

Præsentation af instrumenter

Her kan du møde nogle af musikskolens lærere og høre dem fortælle om deres instrument. På www.koegemusikskole.dk kan du finde information om mange flere instrumenter og om undervisningen på musikskolen.

Præsentation af holdfag og andre tilbud

Noget af det bedste ved musik er, at man kan dele den med andre. På Køge Musikskole er der mange muligheder for at gå til musik sammen med andre. Hør om de forskellige tilbud i videoerne, og husk at man kan begynde til musik, allerede når man er 2 måneder gammel. Læs mere om undervisningen på www.koegemusikskole.dk