Nyheder

05. august 2022

Picnickoncert på Køge Marina

Tag tæpper og picnickurv med til en storslået eftermiddag med klassiske hits og nordisk jazz i amfiteatret på Køge Marina. 
Køge Musikskole, Teaterbygningen og Musikforeningen Køge Klassisk skyder den nye koncertsæson i gang med to koncerter i Køge Marinas nye amfiteater søndag den 28. august. Der er lagt op til en helt speciel begivenhed, hvor udsigten over Køge Bugt danner en flot kulisse for en hyggelig dag med musikoplevelser af høj kvalitet.

Louise Fribo & Cph Phils Messingkvintet
Til eftermiddagens første koncert optræder den populære sopran Louise Fribo sammen med Cph Phils messingkvintet. Koloratursopranen Louise Fribo har igennem de sidste årtier sunget sig ind i publikums hjerter med operaroller i bl.a. Komische Oper Berlin, Volksoper Wien og på Det Kongelige Teater - og i rollen som Bette Poulsen i Badehotellet. Cph Phils Messingkvintet består af fem professionelle musikere fra Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester. Kvintettens repertoire spænder vidt, og deres koncerter er alsidige. I orkestrets regi deltager de i åbningsceremonier, Tivolis fødselsdagskoncert, plejehjems- og skolekoncerter såvel som kirkekoncerter med anerkendte solister.   
Sammen vil Louise Fribo og Cph Phil Messingkvintet opføre nogle af den klassiske musiks mest kendte og elskede værker af bl.a. Bach, Händel, Mozart og Puccini.  

Nordic Souls
Efter en kort pause (omkring kl. 15.30) går Køge Musikskoles jazzensemble, Nordic Souls, på scenen og spiller en koncert med sommervenlig musik. Programmet vil fortrinsvis bestå af musikernes egne kompositioner, der har rod i nordisk jazz, latinjazz, blues og soul.
Ensemblet består af:
Keys: Mads Engel
Saxofon: Morten Dreyer
Bas: Peter Hansen
Trommer: Nikolaj Bundvig

Amfiteatret
Det nyanlagte amfiteater ligger på sydsiden af Køge Marina (se kort) og er blevet til som en del af den store udvikling, der sker i området i disse år. Fra amfiteatrets publikumspladser er der en helt fantastisk udsigt over Køge Bugt, og publikum vil fremover kunne gå til koncerter, teaterforestillinger m.m., som i samspil med den storslåede udsigt kan skabe intense helhedsoplevelser, der rækker langt ud over det sædvanlige.
Der er mulighed for parkering tæt ved scenen, og ved picnickoncerten vil man kunne købe kolde drikkevarer og økologiske lækkerbiskner i Teaterbygningens food truck. Man er velkommen til selv at medbringe en picnickurv, og det er en god idé at tage et tæppe eller en hynde med at sidde på. Området er åbent fra kl. 13.30.
Kom og oplev den helt særlige koncertstemning – med bugten i baggrunden.  
Der tages forbehold for ændringer i tilfælde af uegnet vejr.  
Arrangementet er støttet af Køge Kommune.
Praktiske oplysninger:
Arrangører: Køge Musikskole, Teaterbygningen, Musikforeningen Køge Klassisk og Køge Kommune 
Tid og sted: Søndag den 28. august kl. 14.00-16.30 i amfiteatret på Køge Marina  
Billetpriser: Voksne: kr. 80 kr. / gratis billetter for børn og unge under 30 år. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

Kort over Køge Marina:

SE ALLE NYHEDER >