03. februar 2021

Nyt videogalleri på musikskolens hjemmeside

Fredag d. 5. februar går tæppet op for Køge Musikskoles nye videogalleri, hvor man bl.a. kan opleve elever i alle aldre og på alle niveauer spille og synge. Der vil være musik fra Beethoven til Blues, fra sanglege til den sejeste rap. Videogalleriet er både et kig ind i musikskolen og en virtuel scene, hvor elever fra både musikskolen og MGK kan vise, hvad de er i gang med.

Idéen til videogalleriet opstod, da det stod klart, at Kyndelmisse i Køge pga. corona-restriktioner ikke kunne gennemføres som planlagt med offentlige koncerter og anden optræden. Derfor får videogalleriet sin premiere fredag d. 5. februar på Køge Musikskoles hjemmeside som en del af fejringen af Kyndelmisse.

Når corona en dag er fortid, lever videogalleriet selvfølgelig videre, så kig forbi en gang imellem og se de nye videoer, der løbende kommer til.

SE ALLE NYHEDER >