Nyheder

29. oktober 2018

Akustisk Eksperimentarium er for de nysgerrige pilfingre

I uge 46 holder Køge Musikskole projektuge, hvilket betyder at vi ophæver den traditionelle undervisning. I stedet skaber vi en anderledes uge med musikalske workshops og kreativitet. 
Blandt de mange spændende arrangementer vil Anders Havshøj iværksætte Akustisk Eksperimentarium, og lave instrumenter og lydeksperimenter med trækasser, plastikrør, fiskesnøre, flasker og meget andet.
Akustisk Eksperimentarium skal man arbejde med lyde, pille instrumenter fra hinanden, kigge ind i dem – og (måske) samle dem igen. Du kan sætte dele af forskellige instrumenter sammen til mærkelige blandinger og prøve om de kan spille – og høre om de måske endda lyder godt!
 
Vi håber du har lyst til at tage del i workshoppen, så vi sammen kan undersøge hvordan de forskellige musikinstrumenter virker og lyder, og om man kan forstærke lyd uden strøm, mikrofoner og højttalere. 
 
Praktisk information
Tid: Onsdag den 14. november fra kl 15.00-16.30 eller kl. 16.30-18.00
Sted: Køge Musikskole, lokale 1
Aldersgrænse: Du skal være fyldt 8 år for at kunne deltage
Tilmelding: Musikskolens kontor senest mandag d. 12. november kl. 16.00. Opgiv navn og alder
Holdstørrelse: Der er plads til 8 deltagere på hvert hold
Tilmelding skal ske til: Musikskolen@koege.dk
Pris: Gratis
Medbring: Hvis du spiller et instrument, må det gerne medbringes. Det er vigtigt at pointere, at vi IKKE skal ødelægge dit instrument, men istedet spille for hinanden. 
Underviser, Anders Havshøj, vil medbringe de instrumenter, som holdet skal arbejde med på workshoppen. 
SE ALLE NYHEDER >