Køge skole

Bands og orkestre:

Køge Skoleorkester

Har du lyst til at spille musik og have det sjovt?

Vil du blive bedre til at spille musik sammen med andre på din egen alder?


Vil du optræde i både ind- og udland?


Så er Køge Skoleorkester lige noget for dig!

 

Vi er omkring 30 drenge og piger mellem 8 og 18 år, der har det rigtig sjovt og får en masse gode oplevelser, når vi øver og er ude at optræde sammen. Og vi vil gerne være endnu flere.

 

Vi optræder oftest i Køge, men besøger også vores venskabsorkestre andre steder i Danmark og i Norge og Tyskland.

 

I Køge Skoleorkester kommer du til at spille mange forskellige typer musik. Vi spiller alt fra potpourrier over kendte musicals til marchmusik. Flere gange har vi også optrådt sammen med professionelle solister som Lene Siel, Poul Dissing, Jesper Klein, Kurt Ravn, Sigurd Barrett og trompetisten Per Nielsen.

 

Køge Skoleorkester har spillet siden 1950 og er nu Køge Musikskoles største ungdomsorkester.
Vi tager godt imod dig.

 

Køge Skoleorkester består både af et tamburkorps med trommer og fløjter, et juniororkester og et harmoniorkester for saxofoner, trompeter, tubaer, valdhorn, klarinetter, trækbasuner og trommer. 

 

Du behøver ikke at have spillet musik før, når du begynder i Køge Skoleorkester.

 

Hvert forår kan du begynde i et aspirantforløb, hvor du lærer at marchere i takt og at spille trommer eller fløjte. Og allerede efter sommerferien kan du spille med i tamburkorpset.

 

Efter et år i tamburkorpset skal du vælge, hvilket instrument du vil spille på i harmoniorkestret. Mens du lærer at spille på dette instrument, fortsætter du i tamburkorpset. Efter fire til fem måneders undervisning begynder du i vores juniororkester, hvor du spiller, indtil du bliver optaget i selve harmoniorkestret. Oftest efter bare x måneder i juniororkestret.

 

Når du spiller i Køge Skoleorkester, får du din undervisning af musiklærerne på Køge Musikskole eller på en af kommunens skoler. Hvis du ikke vil købe det instrument, du gerne vil spille på, kan du leje det gennem musikskolen.

 

Nysgerrig? Kom og besøg os
Du er meget velkommen til at komme og marchere sammen med os og høre mere om orkestret.

 

Vi mødes altid mandag i tidsrummet fra kl. 17.00 til 19.30.

 

Her kan du finde ud af, om du har lyst til at blive en del af orkestret. Du kan blive optaget på alle tider af året og du er altid velkommen 3-4 gange uden at du binder dig, så du kan se, om Køge Skoleorkester er noget for dig.

 

Læs mere på hjemmesiden www.kso.dk

 

 

Venlig hilsen

 

Peter Westerdahl

Formand

Tlf. 40 15 59 57