Hvilket hold skal jeg vælge?

Undervisningen er tilrettelagt, så den passer til barnets motoriske udvikling. Nogle børn sidder eller går tidligere end andre, hvilket er helt normalt. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige hold ud fra hvor dit barn er lige nu motorisk og ikke så meget efter alder.

  • Minimus er for de børn der endnu ikke kan sidde selv
  • Raslemus er for de børn der kan sidde selv
  • Rytmemus er for de børn der kan gå

 

Minimus (Barn ligger ned)

Minimus er for de babyer, der endnu ikke kan sidde selv (ca. 2-9 mdr.) Det lille barns sanser stimuleres af musikken og det oplever glæde ved at blive sunget for og danset med. Her kan spædbarnet opleve en stemning af intensitet, sang, rytme og bevægelse.

Vi synger, laver fagter, danser, gynger og bevæger os til musik. Vi bruger rasleæg, små trommer, tørklæder bolde og meget mere.

Der undervises i 45 min. Bagefter er der er en halv time til hyggeligt samvær for børn og voksne, hvor der vil være kaffe og te til rådighed.

For at imødekomme barsel, sovetider holdskifte midt i året mv. er Minimus, Raslemus og Rytmemus opdelt i 7 ugers forløb, men man kan med fordel deltage i flere forløb på samme hold. De enkelte forløb vil aldrig være helt ens, så det vil føles som en fortsættelse, hvor der vil være lidt genkendeligt og en del nyt.

 

Raslemus (barn sidde selv)

Raslemus er for de børn der sidder rimelig sikkert selv (ca. 7-18 mdr.) og så småt er begyndt at bevæge sig rundt på gulvet. Her vil man opdage at de selv er mere aktive og begynder at gribe efter bolde og rasleæg, gynge og klappe med.

Vi skal danse, synge, spille rasleæg, tromme og stortromme, lege med tørklæde og karrusel, bruge hånddukker, bolde og meget mere.

Der undervises 45 min. Bagefter er der et kvarter til hyggeligt samvær for børn og voksne. Her må gerne medbringes lidt vand, frugt o.lign.

 

Rytmemus (Barn kan gå)
Rytmemus er for de børn der er begyndt at gå (ca. 12-24 mdr.) og her vil man opleve at barnet kan og vil meget mere selv og kopierer det den voksne gør.

Gennem musiklege får dit barn øvet sig i at trille, kravle, gå, hoppe mv. Vi skal synge, spille rasleæg, tromme, lege med tørklæder, en tur i karrusel, fortælle med hånddukker, bolde og meget mere.

Der undervises 45 min. Bagefter er der et kvarter til hyggeligt samvær for børn og voksne. Her må gerne medbringes lidt vand, frugt o.lign.